Beoordelingen van La Cubanita Woerden

Recente recensies van La Cubanita Woerden

4 sterren na 25 reviews

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 minuten voor bezorgtijd werd ik gebeld dat de bestelling 20-30 minuten vertraagd zou zijn. Het eten was er uiteindelijk pas een uur te laat. De helft van het eten bleek helaas al koud te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam anderhalf uur te laat, het eten was matig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgd. Was heerlijk👍

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima , wat tegen de koude kant maar opzich kan je het even in de oven opwarmen. Helaas zat er geen honing saus bij de kip met honing stukjes. Wat ik erg jammer vind als je dit bij meerdere boxen ook bestelt. Jammer het was prima maar het had zeker beter gekund!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was geen aiolie geleverd bij stokbrood eten was goed warm erg lekker.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt, alle sauzen los. Redelijk warm. Te weinig verschil tussen mayo en aioli 2 x 3 toast met zalm OK 3 manchego OK (klein) 4 tomaat mozaralla OK 2 x 3 gamba’s OK 2 x 4? Zeeduivelstukjes leken teveel op 1 x 4 kipstukjes met honing mosterdsaus. Alle kroketjes (3 garnaal 2x3 kaas) OK maar weinig uitgesproken Zoete aardappel friet donkerbruin Aardappeltjes donkerbruin Kipkluifjes lekker, krokant en pikant Champignons OK

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en nog warm genoeg! Minpuntje was echter dat er geen brood bij geleverd was terwijl we dit wel hadden besteld. Daarnaast vind ik deze prijs niet in verhouding met wat je betaalt in de restaurants.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed verpakt en warme bezorging. Eten goed op smaak, we hebben gesmuld.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd op het gevraagde tijdstip afgeleverd. De warme tapas ook nog goed warm. Compleet met servetjes, handen reinig doekjes en pepermuntjes. Top!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd op tijd en netjes bezorgd. Eten was warm. Er zaten alleen geen sausjes bij de gerechten. Dit had ik wel verwacht, aangezien deze op de menukaart wel vermeld worden. Ondanks dat lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op de afgesproken tijd. Warm eten nog netjes warm en we hebben er van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was héérlijk! Ze belde netjes dat de bezorging later kwam, er ontbrak alleen gerechtje. Als het goed is wordt dat terugbetaald.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de eerste keer besteld te hebben en zeer tevreden te zijn over het eten en alles erbij, uitgekeken naar de tweede bestelling! Echter viel de tweede bestelling heel erg tegen en was het vergeleken met de andere keer slecht.. Het eten was slap, koud en afgedekt met folie ipv zoals de eerste keer netjes in bak met deksel. Het brood was hard. Heeel erg jammer... dit hadden we niet verwacht.. Bezorging overigens wel netjes en optijd

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging! Optijd bezorgd, eten was nog warm!. Goed te doen dat thuis bezorgen van La cubanita!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes op tijd! Eten was ook warm. Koud en warm in twee aparte papieren zakken, heel handig! Genoeg sausjes erbij. Wij waren erg tevreden over deze service en hebben lekker gegeten!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste box die wij probeerde was oke, hier zaten 2 soorten kroketten in die wat droog waren maar de spare-ribs en gamba's waren prima. De tweede box hebben wij voor de helft weggegooid, hamburgertjes zonder aioli, kip met honing mosterd saus zonder de saus geleverd, kipkluifjes waren droog en niet lekker. Ik zou het niet nog een keer thuis laten bezorgen.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De bezorgster was heel vriendelijk. De tapas waren warm. De gevraagde bezorgtijd werd helaas wat later maar de heerlijke tapas maakten alles goed. Fijn dat we op deze manier toch van la cubanita kunnen genieten.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tapas was erg lekker, de schotel met 4 warme tapa is precies goed voor één persoon. De bezorging was super snel (30min) met een aardige bezorger. Wel waren de vegetarische kaaskroketten en niet-vegetarische chorizokroketten in de verkeerde schotels terechtgekomen, dat was even puzzelen om terug te vinden welke gerechten vegetarisch waren. Deze tapas is zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze kwamen later dan gevraagd en het warme vlees was een beetje aan de koude kant.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat deze optie van bezorgen nu ook in Woerden is. Bestellen via de website ging makkelijk en snel. Eten werd een halfuur later bezorgd dan gekozen. Logisch wellicht, het zal druk zijn geweest. Wel jammer dat pas om 18.13 een berichtje kwam. Wij hadden graag dit eerder geweten. Koude tapas: perfect en zagen er heerlijk uit. Smaakten ook lekker. Warme tapas: waren niet allemaal warm. Jammer. De hamburgers leken nog niet goed gebakken (erg bleek). En waren lauw. Daarnaast nog wat losse hamburgers in een apart kartonnen bakje: deze waren koud en bleek. Spareribs heerlijk. Al met al was het lekker maar net iets minder smaakvol dan gewend van La cubanita.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was vriendelijk. Eten was eigenlijk al afgekoeld, maar goed het was erg druk. Meeste was lekker alleen de hamburgers waren allemaal nog rauw van binnen. De kip was nog koud van binnen. Overige was lekker. We hadden een flinke bestelling en ongeveer 1/3 was dus niet oké. Maar goed eerste weekje voordeel van de twijfel. Ik hoop dat het de komende weken druk blijft en als het team op elkaar ingewerkt raakt de kwaliteit omhoog gaat.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekker eten! Voor herhaling vatbaar!